Holdlámpa blog -

Szerző: Namely Az Egyéniséged otthona. In: Root On: Hozzászólás: 0 Megtekintés: 808

A legjobb ajándék azok számára, akiknek „nincs szükségük semmire

 

Amikor ajándékot tervezünk venni valakinek a születésnapjára, karácsonyra vagy akár egy évfordulóra gyakran megkérdezzük a másikat, hogy mire vágyik igazán. Hányszor hallottad már azt a mondatot, hogy „nincs szükségem semmire”? Mi személy szerint nagyon sokszor. Persze ez a mondat nem azt jelenti, hogy az adott személynek valóban nincs szüksége semmire vagy tényleg nem is örülne semmilyen ajándéknak, de az bizonyos, hogy belőlük így nem tudunk kiszedni semmit azzal kapcsolatban, hogy minek örülnének. Ha te is voltál már ilyen helyzetben, éppen most vagy ilyenben vagy csak szeretnél erre felkészülni, akkor a legjobb helyen vagy, mert bemutatunk neked egy olyan ajándékot, amire mindenkinek szüksége lehet.

 holdlampa-sajat-fotoval-es-szoeveggel (1).jpg

Na de mi az, amire mindenkinek szüksége van?

 

Ha itt egyből nagyon egyszerű dolgok jutnak eszedbe, mint a telefon, evőeszközök, bögre és hasonlók, akkor ne ijedj meg, jó úton jársz. Ezek ugyanis valóban olyan dolgok, amik mindenkinek kellenek, de mégsem ilyeneket szoktunk általában ajándékozni. De vajon miért nem, ha tudjuk, hogy ezekre az embereknek tényleg szükségük van? Véleményünk szerint azért nem, mert hiányzik belőle a személyre szóló rész. Egy ajándéknak nagyon fontos része az, hogy egyedi legyen, azaz valami olyan, amit másnak nem tudnál adni, nem úgy, mint egy bonbont, vagy esetleg egy üveg bort. Valószínűleg már kapizsgálod, mire szeretnénk kilyukadni: a legjobb ajándék azok számára, akiknek „nincs szükségük semmire” egy olyan tárgy, amire mindenkinek szüksége lehet, de mégis névre szóló és egyedi.

 

Hold lámpa saját fotóval

 

Talán most felmerül benned a kérdés, hogy vajon mi is az a hold lámpa. A válasz nagyon egyszerű: egy olyan lámpa, amelyen látható a hold mintázata, fehér fényű és kerek vagy szív alakú. Persze ez önmagában még nem annyira egyedi – bár nincs mindenkinek ilyen -, de a hasznos része az ajándéknak már megvan, hiszen lámpára mindenkinek szüksége van. Ebben a lámpában pedig az egyik legjobb, hogy hangulatos fényt ad, illetve a lakásban akárhova elhelyezheted. Az ajándék egyedi része pedig abban rejlik, ahogy a név is mutatja, hogy kiválaszthatsz egy saját fotót, amely látszani fog a lámpában. Ha ezt nehezen képzeled el, akkor itt meg is tudod őket nézni. A kép, - ahogy az oldalon is láthatod - nem színesben fog látszani, sokkal inkább olyan, mint egy árnyjáték, amelytől a lámpa egy visszafogott, de mégis nagyon egyedi kinézetet kap.

 

Amitől még jobb ez az ajándék, hogy a fotón nem kell feltétlenül embereknek szerepelniük, feltölthetsz olyan képet is, amelyen egy szöveg szerepel, akár egy idézet vagy egy dátum, mivel így az ajándékot sokkal könnyebben varázsolhatod olyanná, amitől az nagyon fog passzolni ahhoz, akinek szeretnéd majd adni. Tehát az ajándék tulajdonképpen olyan, mintha egy bekeretezett képet adnál, csak a képpel szemben a lámpa hasznos is, illetve nagyon különleges a kinézete, így amikor nincs használatban éppen, akkor is tökéletes díszítő eleme lehet az otthonodnak.

 

Reméljük, hogy a bejegyzés elolvasása után már felkészültnek érzed magad azokra a helyzetekre, amikor olyan valakit ajándékoznál meg, akinek „nincs szüksége semmire”. Ha kíváncsi vagy még több személyre szabható és ötletes ajándékra, akkor mindenképpen látogass el www.neves-ekszer.hu weboldalra!

Hozzászólások--

Kommentelj.