A Namely.hu-nál rendelhető ezüst ékszereink 935 Argentium ezüstből készülnek. De mi is az a 935 Argentium ezüst, és miért használjuk?


A 935 Argentium ezüst, ahogyan az elnevezése is mutatja, 93,5% tiszta ezüstöt tartalmaz, szemben a hagyományos, 925-ös Sterling ezüsttel, aminek ezüsttartalma csak 92,5%. Míg a 925 Sterling ezüstöt rézzel ötvözik, a 935 Argentium ezüstöt germániummal, ami által nem oxidálódnak az ebből az anyagból készült ékszerek.

A 935 Argentium ezüstnek emellett még számtalan előnye van. Jóval tartósabb, mint a 925 sterling ezüstből készült ékszerek, és mint fentebb említettük, nem oxidálódik. Fényesebb és világosabb is, mint a 925 Sterling ezüst, fénye a platináéhoz hasonlítható, ezáltal szebbek is az ékszerek, amik ebből az anyagból készülnek.


A 935 ezüst ékszerek aranyozása cianidmentes galvanizálással készülnek, ami által környezetkímélőbb a megmunkálásuk, és sem dolgozóink, sem vásárlóink egészségére nem károsak, allergiát sem okoznak. 

A 935 Argentium ezüst számos előnye azt eredményezi, hogy magasabb minőségének megfelelően drágább alapanyag is. Ezeket az exkluzív névmedálokat Magyarországon először a Namely.hu kínálatában lehet megtalálni.

Érdemes még azt is tudni a kínálatunkban kapható 935 ezüst ékszerekről, hogy az arany bevonatos darabok megfelelnek a VERMEIL sztenderdnek. Ez azt jelenti, hogy több, mint 2,5 Micron vastagságú bevonattal készülnek, sőt, arany bevonatos ékszereink ennek kétszeresével, 5 Micron vastag bevonattal készülnek.

925 Sterling Ezüst VS 935 Argentium Ezüst Oxidálódás Teszt: (Angol nyelvű videó)

Cégünk az ékszerek készítéséhez szükséges Nemesfémkezelési engedéllyel is rendelkezik.
MKEH-NEHITI által kiadott engedélyezési szám: PR8340.

Egységenként 2 g alatti súlyú ezüstből készült ékszereink nem tartalmaznak névjelet, 2g feletti súlyú termékeinket viszont az MKEH-NEHITI által engedélyezett névjellel látjuk el!